Naši profesionálny mäsiari - údenári pre vás vyrábajú každý deň výrobky z čerstvého mäsa klasickou a rokmi overenou metódou. Firma Mäsiarstvo SK je zameraná na rozrábku mäsa s výrobu tradičných slovenských a českých mäsových špecialít spojených s predajom vo vlastnej sieti maloobchodných predajní, ale aj ďalším spotrebiteľom ako sú: stravovacie zariadenia, kuchyne, školy, materské školy, reštaurácie, hotely, a iné.
Našim cieľom je stať sa kvalitným a zodpovedným regionálnym výrobcom mäsových a údenárskych výrobkov a v neposlednom rade aj partnerom a dodávateľom čerstvého hovädzieho mäsa, bravčového mäsa a čerstvej hydiny.
Výroba je riadne registrovaná a pod neustálym dozorom veterinárnej a potravinovej správy. Výrobné priestory spĺňajú všetky hygienické požiadavky a normy Európske únie.
Expedícia údenín